WORKSHOPS

WORKSHOPS VOOR JONG EN OUD

SCRAP STIMULEERT het hergebruik van materialen op andere manieren dan waar die materialen oorspronkelijk voor bedoeld waren. Het aanbod van materialen is zeer divers en steeds weer anders. Rubber, karton, rollen textiel, mallen, plastic, wol, hout, leer, dopjes, perspex, ijzer, knopen, papier.Hiermee kun je oneindig veel maken; knutselen, spelen of in projecten verwerken. SCRAP geeft restmateriaal een tweede kans en de bonte materiaal voorraad is op zich al een bron van inspiratie.


Uiteraard is er tijdens de workshop aandacht voor hergebruik en wordt de creativiteit van de deelnemers gestimuleerd. Er zijn verschillende mogelijkheden, zo kunnen de deelnemers individueel aan de slag of werken ze aan een gezamenlijk object.


Ook is het mogelijk om met de hele klas bij Scrap een workshop te volgen. We hebben workshops op maat voor leerlingen van het primair onderwijs, middelbaar onderwijs en het hoger beroepsonderwijs.Leerlingen van het primair onderwijs kunnen gebruik maken van het vervoer georganiseerd door Buzz010.

"Laatst hadden we een groep van de politie. Het blijft toch grappig; hoe verschillend de groepen ook zijn, uiteindelijk kan iedereen hier terecht."