WINKEL

SCRAP WINKEL

SCRAP VERKOOPTindustrieel restmateriaal, aan jou, aan gemeenten, aan scholen en tal van organisaties.

Leveranciersvan SCRAP zijn bedrijven die hun stans-, zaag- of snij-afval, overtollige voorraad, afgekeurde onderdelen of overschotten ter beschikking stellen.Alleen schone materialen worden ingezameld.

OPENINGSTIJDEN

maandag:13.00 uur tot 17.00 uur

dinsdag t/m vrijdag:09.30 – 17.00 uur

zaterdag:13.00 / 17.00 uur

Om de hoek van het blauw-witte gebouw komen de materialen je al tegemoet, buiten tegen het gerecyclede hek liggen grote rubberen vormen.

Net opgehaald bij een bedrijf waar ik al jaren kom. Wij halen twee vijfde van hun restmateriaal op’, aldus Monique, de drijvende kracht achter SCRAP.

Monique is een ware verzamelaar, altijd op zoek naar te gekke materialen. Haar publiek en de locatie zijn misschien in de loop der jaren veranderd, maar haar gedrevenheid en enthousiasme niet. De locatie is nog nooit zo groot geweest, heeft een kelder, een buiten en er is plek voor een SCRAP Atelier, toch zijn alle hoeken en rekken gevuld. Maar Monique vind altijd weer plek en afnemers om steeds weer wat anders aan te kunnen bieden.

Deze authentieke gedrevenheid maakt haar tot pionier van het hergebruik, dat inmiddels mondiaal omarmd wordt.

Sinds kort verkoopt SCRAP ook online.
In de webshop kun je vanaf je computer onze spullen bestellen.

KNUTSELPAKKETTEN

Scholen en organisaties kunnen bij SCRAP terecht voor knutselpakketten. De knutsel-pakketten bestaan uit twee grote dozen vol materialen; te gebruiken in de lessen handvaardigheid of bij andere creatieve vakken.Ook is het mogelijk om zelf knutselpakketten samen te stellen, bijvoorbeeld met een thema.

Kosten:€ 50,- incl. btw per pakket (inhoud circa 100 liter), inclusief suggesties voor gebruik.

De prijs is exclusief vervoers- of verzendkosten. Bij afname van vanaf 4 pakketten is de bezorging tot 100 km van Rotterdam gratis. Voor verzenden per post gelden de tarieven van PostNL (pakketten tot 10 kg € 6,95).

Het assortiment van SCRAP wisselt met wat de leveranciers aanbieden, daarom zijn de knutselpakketten steeds weer anders. Vraag hier gerust naar.